@Familie_Wasknijper

Fotograferen is mijn passie. Maar helaas is het door mijn gezondheid vaak niet mogelijk om naar mooie fotolocaties te gaan. Al vaker maakte ik binnen foto’s, o.a. van miniatuurfiguren, maar die zijn behoorlijk prijzig. Bovendien worden die heel vaak gebruikt en is het best lastig om origineel te blijven.

Toen in 2021 nieuwe lockdowns kwamen vanwege de Coronapandemie, wilde ik op zoek naar iets anders. Iets waar ik niet voor weg hoefde, met kosteloos materiaal en waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon. In m’n ooghoek zag ik de wasknijpers staan en ineens ontstond er een idee.

Voor ik het wist had ik een hele familie voor me staan. Ik raakte er zelf ontroerd van en besloot meer situaties met de ‘Familie Wasknijper’ te maken. Ik stond er versteld van hoeveel emotie ik ze uit kon laten drukken. Ik vond het zo leuk om te doen! Al snel volgden er nog meer scènes.

Voorzichtig postte ik de foto’s in een foto-inspiratiegroep en op Social Media. Ik kreeg er zoveel leuke reacties op! Elke keer probeer ik weer nieuwe situaties te maken. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en af en toe een vleugje humor. De scenes zijn te zien op Instagram (@Familie_Wasknijper) en Facebook (https://www.facebook.com/FamilieWasknijper)

Voor Fotografie Ploeg schreef ik een blog over de Wasknijper Familie: Blog

Facebook
Instagram