Nieuws

2022

Helaas is op Instagram iemand er ongevraagd met mijn gedichten vandoor gegaan op een account met de naam ‘slachtoffer_zelfhulp’. De profielfoto die gebruikt wordt is van weer iemand anders gestolen. Het account ‘slachtoffer_zelfhulp’ is dus niet van mij en is een fake-account. Inmiddels is er al melding van gemaakt bij Instagram.

2021

 • Het gedicht ‘Versnipperd’ staat in het augustus nummer van het EMDR-magazine van de Vereniging EMDR Nederland. ‘Versnipperd’ komt uit de bundel ‘In trauma gevangen‘.
 • Wist je dat…. Foto’s van de Familie Wasknijper (een nieuw project) te volgen zijn op Instagram? @familie_wasknijper
 • Van alles is er in ontwikkeling. Mijn passie voor fotografie lijkt zijn vruchten af te werpen. Daarover binnenkort meer!

2020

November

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe gedichten en ontwikkelingen? Dan kan je me volgen op Instagram en Facebook: Op weg naar mezelf ‘Zijn’.

Wil je alleen mijn foto’s volgen? Dat kan op Instagram: focustracking

Oktober

Jaaa! Eindelijk!! M’n nieuwe gedichtenbundel In Trauma gevangen is verkrijgbaar! Kijk op de homepagina of bij ‘boek bestellen’ voor meer informatie!

Augustus

*sneak preview* *manuscript* *under construction* wordt vervolgd…

April

Het gedicht EMDR uit Op weg naar mezelf ‘Zijn’ staat in het EMDR-magazine van april 2020 van Vereniging EMDR Nederland
 • Vanaf nu ben ik ook op Instagram en Twitter te volgen!
 • Op mijn Facebook pagina staan regelmatig nieuwe werken. Niet alleen over de oude thema’s, maar ook over dagelijkse gebeurtenissen en emoties, zoals nu het leven in het Coronatijdperk.

Januari

 • Na het horen van het gedicht ‘Als wegen scheiden…’ wilde het Werkverband Beroepspedagogiek het gedicht graag ter inspiratie gebruiken op hun website. Op https://www.wvbberoepspedagogiek.nl/ is te lezen wat zij doen. Onder ‘inspireren’ is mijn gedicht te vinden (‘Gedicht van een oud-student aan een leraar die met pensioen gaat’).

2019

Afgelopen juli vond in Het Colofon en de Galerie in de Kerkstraat te Arnhem een expositie plaats met werken van Barbares d’Esprit. Ik was gevraagd die middag gedichten voor te dragen. Bovenstaande gedichten heb ik geschreven voor deze middag en zijn geïnspireerd door de werken van Les Barbares d’Esprit.
 • Stichting burnout (https://www.burnout.nl/) heeft het boek genoemd en een link naar de site geplaatst op hun forum.
 • Voor een expositie van de kunstenaarsgroep Barbares d’Esprit ben ik gevraagd een eigen gedicht voor te dragen.
 • Kijk! Zo kan het ook; in de wachtruimte van een praktijk!
 • 113-zelfmoord preventie heeft het boek intern gedeeld. Wil je meer weten over 113-zelfmoord preventie of heb je hulp nodig? Ga dan naar https://www.113.nl/
 • 23 mei: in de nieuwsbrief van de Depressie Vereniging, wordt het boek Op weg naar mezelf ‘Zijn’ genoemd onder het kopje ‘inspiratie over depressie’ (https://www.depressievereniging.nl/)

Facebook
Instagram