Boek bestellen

De gedichtenbundels zijn uitsluitend verkrijgbaar via Uitgeverij Boekenbent*. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat bij verkoop via boekhandel of bekendere webshops een heel groot deel van de inkomsten naar die webshops/ boekhandels gaat. Raar, want het hele boek (zowel inhoud als layout/vormgeving) gaat over mij en zijn door mijzelf gemaakt; zij hebben daar verder niets aan gedaan. Ik kan me voorstellen dat het een drempel is dat je bij bestelling een account bij Boekenbent aan moet maken. Dat account wordt alleen gebruikt voor je adresgegevens en zodat je zelf je bestelling kan volgen. Meer hoef je er niet mee te doen (en wordt er ook niet mee gedaan).

Op weg naar mezelf ‘Zijn’ is een gedichtenbundel die gaat over de zoektocht naar mezelf en alle obstakels die ik onderweg tegenkwam: burn-out zijn, depressies, vechtscheiding, automutilatie, PTSS, emetofobie (overgeefangst), conversiestoornis (/FNS), suïcidaliteit en leven vanuit beperkende overtuigingen. Ook hoogbegaafdheid, hoogsensitief zijn en spiritualiteit komen aan bod. Op weg naar mezelf ‘Zijn’ is geen bundel die blijft hangen in negativiteit, maar juist overstijgend kijkt. Het 133 pagina’s tellende boek is in kleur en A-4 formaat om alle werken goed tot zijn recht te laten komen.

Op weg naar mezelf ‘Zijn‘ kost 38,- (incl. verzendkosten) Wil je Op weg naar mezelf ‘Zijn’ bestellen? ga dan naar: https://www.boekenbent.com/shop/product_info.php?products_id=1176

In trauma gevangen is een aangrijpende gedichtenbundel over leven met de gevolgen van een (Complexe) Post Traumatische Stress Stoornis .

In trauma gevangen is voor mensen met (C)PTSS, maar ook voor hulpverleners, therapeuten en iedereen die meer inzicht in en/ of begrip wil krijgen voor mensen met (C)PTSS

Het is een A5 formaat boekje in kleur. En kost 24,95 (incl. verzendkosten).

Wil je In trauma gevangen bestellen? Ga dan naar: https://www.boekenbent.com/shop/product_info.php?products_id=1242

* Bent betekent ‘een club van kunstenaars’. Bij Uitgeverij Boekenbent zijn schrijvers en dichters te vinden die vanuit hun eigen kunstzinnige visie een boek publiceren.